(Hirdetésazonosító: 79889645) Hirdetés kezelése »
1 db

Tulajdonságok

Helység: Kecskemét
Kategória: Szakmunka
Tapasztalat: Pályakezdő
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
Elvárt végzettség: szakiskola/szakmunkás képző
Szükséges nyelvtudás: nem igényel
Munkakör megnevezése: Karbantartó, Szervizes

Leírás

Kecskeméti italautomatákat üzemeltető cég keres (lehetőleg fiatal) munkatársat kávé- és üdítőgépek, valamint néhány "csokiautomata" heti túraszerű, de mégis kötetlen munkaidejű töltésére, karbantartására, tisztítására.

4 nap alatt gyorsan, 5 nap alatt kényelmesen elvégezhető munka, persze váratlanul felmerülő kisebb javítások módosíthatják a papírformát.

Előnye, hogy a munkaidődet Te oszthatod be, mi csak annyit kérünk, hogy a feladatok legyenek gondosan, precízen elvégezve. Ha ügyesen szervezed, jutni fog időd egy kényelmes ebédre, sőt napközbeni ügyintézésre is. Nem leszel helyhez kötve.

Hátránya, az ügyeletvállalás. A gépeket magadénak kell érezned, "gondoskodni" róluk. Ha valamelyik meghibásodik, bizony menni kell és nem belenyugodni abba, hogy majd megcsinálja más (ez persze nem jelenti azt, hogy hajnali 2-kor fogunk hívni, hogy menj ki egy géphez, mert hibát jelez). Ha mégsem sikerül elhárítanod a problémát, akkor szervizes kollégánk átveszi a stafétát.

Előnnyel indulsz, ha jó műszaki érzékkel rendelkezel, főképp, ha erről papírt is tudsz mutatni (háztartási kisgépszerelő, műszerész, elektroműszerész...) Ezt már csak az ilyen, vagy hasonló területen szerzett tapasztalat "ütheti".

Fontos, hogy rendelkezz B kategóriás jogosítvánnyal és viszonylag jó kecskeméti helyismerettel, hiszen a céges telefon mellé egy 2006-os kis kangoo-t is biztosítunk.

Bérezés: megegyezés szerint, képzettség függvényében

Amennyiben a munka felkeltette érdeklődésedet, küldd el fényképes! önéletrajzodat az info@cafepont.hu címre.

Üdv.: cafepont - the easy way for a tasteful day
Feladás dátuma: május 23. 11:02.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.