(Hirdetésazonosító: 77146456) Hirdetés kezelése »
6 db
Bruttó bér: 360 000  Ft / hó Bruttó bér: 390 000  Ft / hó Bruttó bér: 420 000  Ft / hó Bruttó bér: 390 000  Ft / hó Bruttó bér: 355 000  Ft / hó Bruttó bér: 385 000  Ft / hó Bruttó bér: 390 000  Ft / hó Bruttó bér: 500 000  Ft / hó Bruttó bér: 370 000  Ft / hó Bruttó bér: 355 000  Ft / hó
Céges

Tulajdonságok

Kerület: VIII.
Kategória: Fizikai munka / segédmunka
Tapasztalat: 1-2 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
Elvárt végzettség: nem igényel
Külföldi munka esetén ország: Hollandia
Szükséges nyelvtudás: angol
Munkakör megnevezése: Egyéb

Leírás

Ön is szeretne külföldön dolgozni? Az egyik legfontosabb kérdés, amit érdemes átgondolni: Miért szeretne külföldön dolgozni? A válasz lehet: anyagi okokból, kalandvágyból, pénz gyűjtés miatt, vagy bármilyen más ok. De ennek tudatában kell célországot választani, illetve azt sem árt végig gondolni, hogy néhány hónapig, évig, ki kell bírni az adott ország kultúráját, környezetét és éghajlatát.
Szabadidejében pedig, tanácsos kint keresni a kapcsolatot a hollandokkal, ami nem nehéz, ugyanis a hollandok nyitottak az ismerkedésre, élénk közösségi életet élnek, sok klub, önképző kör, amatőr sportegyesület működik és a pubokban is könnyű velük szóba elegyedni." Hollandia az egyik olyan ország, ahol a legkönnyebb új életet kezdeni a helyiek nyitott és befogadó gondolkodásmódja miatt. Átlagfizetésből is könnyű kijönni és nincsenek egzisztenciális problémák. Ahogy Hollandiának a tulipán, a fapapucs vagy a szélmalom, úgy fővárosának a csatorna a jelképe. Amszterdam 165 csatornájával és több mint 1200 hídjával az egyik legvízibb vízi város gyakran nevezik az észak Velencéjének, de csatornák és hidak számában magasan veri Velencét. Óriási a kínálat a különféle csatornás hajókirándulásokban az egyszerű kis csónakos túráktól a borkóstolóval, vacsorával összekötött éjszakai hajós utakig, de számos természeti és kulturális jelenség van még, ami a munka után, kellemes felüdülést nyújthat.
Hollandiai partnerünk megbízásából keresünk Amszterdamba dolgozókat!
El tudunk helyezni párokat, baráti társaságokat, hölgyeket és férfiakat az alábbi feltételek mellett:
- hölgyek jelentkezhetnek nyelvtudás nélkül is
- férfiak esetében alap angol nyelvtudás, ahol nem a nyelvtani helyesség a fontos, hanem a munkához kapcsolódó utasítások megértése, elvárt.
- Hölgyek részére: 4* és 5*- os luxus szállodákban tudjuk az alábbi pozíciókat biztosítani:
- hausekeeper
- linen porter/woman
- general cleaner
- public area cleaner
- guest room cleaner
- lobby&enterence cleaner
- kitchen helper(csak férfiak)
- továbbá, kizárólag férfiak, pizza készítő üzemben betanított munkásként tudnak dolgozni.
Fenti pozíciók nem választhatóak, érkezési sorrendben történik a beosztás.
Munkaidő: napi 8 óra+ túlóra lehetőség, ez heti 38 órát jelent, amely fizetve van.
E fölött munkavégzésre kötelezni senkit sem lehet, de természetesen van lehetőség a plussz órák vállalására, ha valaki többet szeretne dolgozni!
Fizetés: holland törvényeknek megfelelően 23 éves kor felett 9,58 euró bruttó.
Ennek értelmében a havi megkereshető fizetés egyénenként eltér, melyet meghatároz a munkavállaló munkabírása, illetve a ledolgozott óráink a száma.
Szállás: utólag vonva a fizetésből, ennek díja heti 90 euró/fő/hét( nem kötelező igénybe venni ezt a szállást, lehet önállóan is albérletet keresni)
Munkába járás: önállóan, tömegközlekedéssel történik, bérlettel.A bérlet ára,(OV card) 7,5 euró, ahhoz hogy ezt használni lehessen, fel kell tölteni. A bérletet a munkaadó biztosítja érkezéskor mindenkinek, az egyszeri kártyadíját(7,5 euró) levonják a fizetésből, de mindenkinek 100 euróval feltöltve adják oda, ez egyszeri kezdési támogatás a munkaadó részéről, ennek a feltöltésnek a 100 eurós összegét Nem Vonják LE!Kapják ajándékba!
Fél éves munkaszerződés teljesítése esetén, a munkaadó ingyenes biztosítja a haza utat mindenkinek!
Jelentkezni lehet:
- angol nyelven írt fényképes önéletrajzzal
Tárgy mező:Amszterdam
london.munka6@gmail.com
+36709405507
vagy
+36704150034
Feladás dátuma: július 3. 13:02.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.