Kategória:
Feladás dátuma:
jún 2., 22:01Az ízlés fiziológiája J. A. Brillat-Savarin
Az Az ízlés fiziológiája (1825) a gasztronómiai és filozófiai irodalom egyik alapműve. Jean Anthelme Brillat-Savarin francia bíró és ínyenc művében anekdoták, tudományos megfigyelések, filozófiai elmélkedések és receptek keverednek a kulináris élvezetet mint művészetet és a civilizáció szerves részét ünnepli.
Több mint egy szakácskönyv: elmélkedés az érzékekről, az örömről, az emlékezetről és a kultúráról. Elegáns, szellemes és mélyen emberi hangvételű mű. Kiváló olvasmány azoknak, akik érdeklődnek a főzés, a kulturális történelem és az ízes irodalom iránt.
Használt példány, jó állapotban
Országosan szállítható Magyarországon belül
Ha nem tetszik a könyv, visszaküldhető gond nélkül
Biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogja ezt a könyvet.