Feladás dátuma:
ápr 27., 18:42Feladatok
Gondoskodás arról, hogy az ételkészítés a vállalati előírások keretein belül, a lehető legjobb minőségben menjen végbe
Higiéniai előírások betartása és betartatása
A receptek pontos betartásáról való gondoskodás
Költséghatékony munkaszervezés, selejt minimalizálása, raktárkészlet megfelelő szinten tartása
Napi termelés lebonyolítása és ellenőrzése
Az alapanyagok, hozzávalók szakszerű előkészítése és elkészítése, az ezek folyamán fellépő veszteség minimalizálása
Elvárások
Minimum 5 év szakmai gyakorlat
Nagy teherbírás
Nemzetközi és hazai étel receptek ismerete
Jó kommunikációs- és kapcsolatteremtő készség
Önálló munkavégzésre és csapatmunkára való képesség
Előnyt jelent
Nemzetközi vagy hazai szállodai tapasztalat
Angol nyelv ismerete
Amit kínálunk
Bejelentett, határozatlan időtartamú munkaviszony
Teljes munkaidős munkalehetőség
Támogató, fiatalos csapat
Modern munkakörnyezet
BKK bérlet biztosítása a munkaviszony első napjától
Munkába járás támogatása vidéki munkavállalók számára
Céginformáció
Belvárosi ötcsillagos, illetve négycsillagos szállodánkba keresünk Chef de partie kollégákat.