Takarító párost keresünk Budafokon

Bruttó bér: 

25 000

Ft / nap

Feladás dátuma:

ápr 21., 08:10
Multirégió
Pest

Tulajdonságok

Tapasztalat:
1-2 év tapasztalat

Foglalkoztatás jellege:
Alkalmi/időszakos munka

Elvárt végzettség:
általános iskola

Szükséges nyelvtudás:
nem igényel

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:
fényképes önéletrajz
Munkakör megnevezése:
Takarító

Leírás

Budafoki (XXII.kerületi) 8 hálószobás házunkba közelben lakó összeszokott takarító párost (barátnők, barátok, pár) keresünk, heti egy-két (havi 4-8) alkalomra 11:00-16:00 között magánszálásunk vendégek utáni végtakarítására családi vállalkozásunkba.

Munkavégzés a vendégek távozásától függően nem csak hétköznaponként, hanem néha hétvégén és ünnepnapokon is szükséges. Minden takarítási időpontot előre megadunk, a foglalási rendszer szerint dolgozunk. A takarítással végezni szükséges 11:00-től (a vendégek távozásától) legkésőbb 16:00-ig (a következő vendég érkezéséig). Megbízható kollégákat szeretnénk, akik nem mondják le betegség, a gyerek betegsége vagy egyéb okból az előre megbeszélt időpontot, mert ebben az esetben nagy bajban leszünk, hiszen a vendégek már a repülőn ülnek.

Klasszikus takarítási feladatok (portörlés, porszívózás, felmosás, vizes helyiségek és konyha takarítása, szemét kivitel + ágyazás (szennyes textilek le, tiszta huzatok fel)+ bekészítés (fogkefe, borotva, WC papír stb). Minden eszközt, tiszta textilt, tisztítószert, gumikesztyűt biztosítunk, aki még nem csinált ilyet, betanítjuk. Igényesen, precízen dolgozó kollégákat szeretnénk, ebben a szakmában a vendégek minden hajszálat szeretnek észrevenni.

Végtakarításra alkalmanként 25eFt egységárat tudunk fizetni a munka végeztével aznap, ami nem függ az érkező vendégek számától (néha 8 fő, néha 16 fő) vagy a ház állapotától (néha mintha ott sem lettek volna, néha azért van rendetlenség), ha 16:00 előtt végeznek, akkor is. Alkalmi bejelentést tudunk biztosítani turisztikai idénymunkára.

Nagytakarításra negyedévente kerül sor, szintén előre egyeztetett időpontban, ablaktisztítással, ami körülbelül két napot vesz igénybe, 2500Ft/fő/óra díjat tudunk rá fizetni.

Családi vállalkozásunkban a lányommal, és a karbantartóval együtt a légkör barátságos, segítőkészek, korrektek vagyunk, megbízható alkalmi jövedelmet kínálunk, szeretnénk megtalálni azon kollégáinkat, akiknek a munkájával együtt az érkező vendégeinktől továbbra is 5*-os értékeléseket kapunk. Sajnos a mostani takarító párosunk közül - akik évek óta vannak nálunk - egyikük betegséggel küzd, ami a munkájában is hátráltatja.

Kérjük fényképes önéletrajzukat a santa.eniko@gmail címre küldjék meg telefonos elérhetőség megadásával, és néhány mondatos bemutatkozással, referenciával. Személyes találkozásra előre egyeztetett időpontban lesz lehetőség a helyszínen.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147224655

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn