Bruttó bér: 2 500 Ft
Helység: Szeged
Kategória: Oktatás / tudomány
Tapasztalat: 3-5 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Részmunkaidő (6 órában)

Már 4 éve tanítok angolt mindenféle korosztálynak. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni - nincs is annál jobb érzés, mint mikor a tanítvány megérti az anyagot. Emelt szintű angol nyelvvizsgával rendelkezem, így mindenben tudok segíteni. Nem csak a nyelvtanban, hanem a szövegértésben és még a kiejtésben is, hiszen nem csak angol nyelvtanároktól sajátítottam el a nyelvet (Belgiumban éltem 9 évig, ahol egy privát európai iskolában tanultam), de a barátom is amerikai, akivel 1 évig kint is éltem az Egyesült Államokban. Nagyon közvetlen vagyok, és rendszeresen, lelkiismeretesen készülök az online tartott órákra, A velem töltött órák kellemes légtérben zajlanak. Dolgozatokat, házikat állítok össze Neked, továbbá számon kérem az előző órai anyagot minden óra elején. Különböző site-okat tudok ajánlani a tanulás segítségében, persze először csak a kedvenceket ;).

2500 Ft/ óra
Olyan diákok számára, akik nem szeretnek egyedül tanulni, hanem inkább barátaikkal szeretnének okulni, tartok kisebb csoportos órát is (ami több szempontból is hatékonyabb véleményem szerint), s ilyen esetben az óradíj 500 Ft-tal csökken/ fő.
Az első órát díjmentesen tartom. Itt igényt, tudást mérünk fel az ismerkedés mellett! :)

Nyugodtan írjatok emailben, vagy hívjatok telefonon, ha több információt szeretnétek mind a kettőn elérhető vagyok!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.