(Hirdetésazonosító: 80429158) Hirdetés kezelése »
1 db
Céges

Tulajdonságok

Országos
Helység: Mór
Kategória: Vendéglátás / idegenforgalom
Tapasztalat: 3-5 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
Elvárt végzettség: szakiskola/szakmunkás képző
Szükséges nyelvtudás: nem igényel
Munkakör megnevezése: Szakács
Cégnév: Tárlat Étterem Kft

Leírás

Tárlat étterembe Móron főszakácsot keresünk.

Éttermünk a főút mellett helyezkedik el. Családias, a környéken és az átutazók által kedvelt, népszerű étterem folyamatosan bővülő vendégkörrel. Éttermünket folyamatosan fejlesztjük, egyeztetjük kollégáinkkal a fejlesztések irányát, véleményüket kikérve.

Amiért keresünk: konyhafőnökünk 10 év után más motivációt keresve szeretne más utakra térni. (Viszi magával főpincérünket, a feleségét, ugyanitt főpincér kerestetik.)

Amit nyújtunk: bejelentett éves állás, rugalmas munkaidőbeosztás, dolgozói kedvezmény, bejárás támogatás igény szerint, fizetett szabadság.

Amit várunk: motivált, nagy tapasztalattal rendelkező főszakács vagy főszakácsnő.

Amit szeretnénk: Az étterem és a jelenlegi főszakács által meghatározott irányt ismerje meg. A megismerést követően amit a magáénak tud vallani, tegye a magáévá és ötvözze a helyi igényekkel a saját formájára, alakítsa saját szemlélete szerint, a tulajdonosokkal egyeztetve. (Tulajdonsosok: egy házaspár vagyunk, egyikőnk szakmabeli, másikunk nem. A napi munkában részt veszünk.) A tulajdonosokkal előre egyeztetett módon vegye át a konyha irányítását mind szakmai mind emberi oldalról. Fontos, hogy a jelenlegi kollégáktól nem szeretnénk megválni, de ha szeretne magával hozni egy szakácsot, nyitottak vagyunk erre a megoldásra is.

Ugyanis szakmai irányítása alá tartozna továbbá két munkahelyi büfé melegkonyhás ebédjének minőségi felügyelete, napi főzés nélkül! Az ott tálalt ételek főzését a munkahelyi büfében helyben végezzük. Itt szakmai felügyeletére és tanácsaira számítunk.

Feladatai: a napi feladatokon felül nálunk a séf készíti el a munkaidő tervet a beosztottjai részére, a szakács kollégák szakmai irányítása, a konyhai kisegítők irányítása, árurendelés megírása, felügyeli a kollégák napi munkáját, étlapírás a tulajdonossal egyeztve, szabályossági felügyelet, fejlesztési irányok egyeztetése a tulajdonosokkal. Fontos, hogy mindezt emberi hangnemben szeretnénk, nálunk nem divat a hétköznapi oktalan kiabálás. Stressz esetén előfordul, de nem mindennapos és főleg nem elvárt!

Amit remélünk: az új kolléga a magával hozott tapasztalatot éttermünk fejlődésének javára fordítja.

A cél az étterem zavartalan múködése, az irányítás átvétele zökkenőmentesen, emberien!

(Karácsonykor (25.-26.) és szilveszterkor zárva vagyunk.)
Feladás dátuma: június 7. 17:50.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Fejér
>
Mór

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.