Jelentkezés bérigény megjelölésével
Helység: Győr
Kategória: Értékesítés / kereskedelem
Jelentkezéshez szükséges dokumentumok: fényképes önéletrajz, motivációs levél
Tapasztalat: 1-2 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
Elvárt végzettség: egyetem/főiskola
Szükséges nyelvtudás: nem igényel
Munkakör megnevezése: Irodavezető
Cégnév: Mert Ingatlan Kft

A Smart Ingatlan győri irodája egyik oldalról lehetőséget kínál azoknak, akik karrier váltáson gondolkodnak, és azon vezetők számára akik a Smart berkein belül újra kamatoztatnák már meglévő szakmai tudásukat, akik már foglalkoztak ingatlan értékesítéssel, vagy ingatlanforgalmi értékbecsléssel.
Tapasztalt franchise partnerek segítik a kezdeti időszakot, és ennek köszönhetően felgyorsulhatnak a kezdeti folyamatok, így időt, pénzt, energiát spórolhat meg, hiszen gördülékeny az új irodavezető elindítása, így a vállalkozás a marketingre, kapcsolatépítésre tud koncentrálni, miközben szakmailag felkészült tulajdonosok és az új irodavezető közösen építi az irodát. A megfelelő vezetői kompetenciákkal rendelkező vezető nálunk átlag feletti jövedelemre tehet szert, csak rajta múlik a 7 számjegyű havi kereset elérése. A statisztikáink szerint átlagosan ezt a szintet 1-3 év alatt lehet elérni, nyilván a befektetett energia és a tehetség egységében. Ne késlekedjen, várjuk fényképes önéletrajzát, és motivációs levelét a klemenik.marta@smartingatlan.hu e-mail címre, vagy keresse bizalommal Klemenik Márta franchise partnert a 06706038168-as telefonszámon!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.