(Hirdetésazonosító: 77005947) Hirdetés kezelése »

Tulajdonságok

Megye: Pest
Kategória: Marketing / média / művészet
Tapasztalat: 1-2 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

Leírás

Székely Bernadettnek hívnak. Jelenleg értékesítőként dolgozom egy jól működő, potenciálokkal teli cégnél. Elérkeztem arra a pontra, hogy váltsak és egy teljesen új, más jellegű munkát végezzek. Az értékesítés nem ad már semmi olyan plusz löketet, amely támogatná, erősítené munkavégzésem vagy egyáltalán csak jó érzéssel töltené meg hétköznapjaim egy részét. Nincs elegendő motiváció a tevékenységhez és az öröm is homályba veszett.
Olyan munkát keresek, amely a művészetekkel kapcsolatban áll, ahol a kreativitás, a szépérzék és az alkotás egyaránt jelen van. Olyan munkahelyet, ahol a tisztesség és az emberség erénye még jelen van. Legyen kreatív, változatos. Az alkotás kapjon főszerepet a teremtés megvalósulásának témakörében.
Az ok igen egyszerű. Szeretek létrehozni és ha arról van az alkotót támogatni. Segíteni őt a készülő munka megvalósulásban, háttér feladatokat elvégzésében és esetleg beszerezni a hiányzó, kellő alkatrészeket. Az alkotás minden pillanata felülírhatatlan élménnyel és tapasztalással jár. Elindulva az első mozdulattal, ahogy kialakul a forma és megmutatja magát a születendő mű, egy csodálatos folyamat, amelyben jó részt venni.
Jól bánok az anyagokkal, hamar megismerem működésük és annak megfelelően dolgozom velük. Legyen szó festésről, dekorálásról, hajtogatásról, varrásról, fotózásról, agyagozásról az alkotást teljes szívből végzem. Az agyagozás idézőjeles megjelölése nem azt jelenti, hogy kevesebb vagy kiemelkedőbb a többinél, valójában most sajátítom el a kerámia művészetét.
Anyagok, amelyekkel dolgoztam:
Festékek:
Olajfesték
Akril festék
Akvarell
Tempera
Üvegfesték
Batikfesték
Textilfesték
Grafikai eszközök:
Tus
Szén
Pasztellkréta
Olajpasztell
Papírok, festőfelültek:
Akvarell papír
Festővászon
Merített papír
Krepp papír
Textíliák:
Hawaii vászon
Vászon
Pamutvászon
Lenvászon
Filc
Posztó
Kordbársony
Szövet
Agyag:
SG agyag

Szívesen dolgozom műhelyében, boltjában, rendezvényein. Olyan helyeken, ahol a létrehozás és a közös munka élménye gazdagítja az életet.
Ha épp egy ilyen emberre van szüksége, aki kellő nyitottsággal és hozzáértéssel eltudja végezni a megadott feladatot és érdeklődéssel rendelkezik a művészeti tevékenységekben, mindemellett fontos számára a kifejeződés, keressen bizalommal. Amennyiben ez nem így lenne, köszönöm, hogy elolvasta hirdetésem.
Feladás dátuma: március 17. 19:04.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Alsógöd

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.