Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaÜzletvezető / konyhafőnök / rendezvényes (főzési tapasztalattal) pozicíóra keresünk szakembert gyorséttermünkbe min. 10 év szakmai tapasztalattal, aki képes az étterem napi munkáját irányítani.
Éttermünk irodaházi étkeztetéssel foglalkozik, munkakezdéskor reggel (6 órakor) főzési feladatok ellátása, konyhai ételek kontrollja, irodai munka (1 óra) illetve segíteni a rendezvények előkészületeiben. Ebéd időben tálaláskor a pultban kell besegíteni, koordinálni vagy külsős rendezvényen való részvétel a feladat. Az ebédeltetés után zárási feladatok ellátásában segíség nyújtás vagy rendezvény utómunkálatok.
Éttermünk dolgozói struktúrája: Chéf, szakács, cukrász, kasszás/rendezvényes, kasszás, fehér mosogató, fekete mosogató, pult vezető, rendezvényes, tulajdonos + a meghírdetett pozíció
Feladatkör: főzési feladatok (1-2 étel általában leves és 1 főétel) irodai adminisztrációs feladatok, személyzet irányítása, ebédidőben helyettesítéskor pultozás, rendezvényen közreműködés, zárási feladatok. Higiéniai előírások betartatása, szabadságolások megszervezése, új termék bevezetése, felelősség a raktárkészlet gazdálkodásért, leltár illetve a stand ellenőrzése, hibák korrigálása, rendezvények megszervezése.
Munkaidő: hétfőtől - péntekig.
Étterem nyitvatartás hétköznapokon: 7:00 15:00 között.
Munkaidő: reggel 6:00-tól 15:00-ig.
Kérem küldje el fényképes önéletrajzát a email címünkre bér igény megjelölésével.