Feladás dátuma:
ápr 28., 22:03Feladatok
Újonnan nyíló kávézó, reggeliző nyitásának, illetve további működésének koordinálása
Munkatársak aktív támogatása, szükség esetén
az éttermi folyamatokban
Adminisztratív feladatok ellátása
Beszállítók kezelése: Rendelések leadása a beszállítóknál és készletek kezelése annak
érdekében, hogy napi szinten zökkenőmentes működést biztosítsunk
Logisztikai koordináció: Szállítások szervezése, készletszintek kezelése és ütemezések
összeállítása a zavartalan működés fenntartása érdekében.
Gazdasági tervezés: forgalom- és költségszámítás, eredményesség nyomon követése
Beosztások készítése
Új dolgozók betanítása, fejlesztése
Készlet- és pénzkezelés
HACCP előírások betartása és ellenőrzése
Az ételkínálat és kiszolgálás minőségének biztosítása
Kapcsolattartás a beszállítókkal, üzleti partnerekkel
Elvárások
Minimum 35 év vezetői tapasztalat vendéglátásban (étteremvezető, üzletvezető)
Vendéglátóipari, barista végzettség
Kiemelkedő kommunikációs és problémamegoldó készség
Proaktív, dinamikus és csapatjátékos személyiség
Tulajdonosi szemlélet, lojalitás
Előnyt jelent
B kategóriás jogosítvány
Angol társalgási szint
Szakács végzettség
Nagyfokú önállóság a gyors helyzetfelismerés
Kommunikatív, kedves, barátságos személyiség
Amit kínálunk
Ingyenes étkezés
Fizetett szabadság,
Szabad hétvégék,
Modern, dinamikus, légkondicionált munkakörnyezet,
Munkavégzés helye: Budapest 13. kerület
Munkarend: Hétfőtől péntekig, állandó nappalos munkaidő
Jelentkezés önéletrajzal: e-mailcímen