Állatgondozó férfit, és házvezető nőt, párt keresünk

Bruttó bér: 

800 000

Ft / hó

Feladás dátuma:

ápr 2., 20:01
Országos

Tulajdonságok

Tapasztalat:
>5 év tapasztalat

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

Elvárt végzettség:
szakiskola/szakmunkás képző

Szükséges nyelvtudás:
nem igényel

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:
önéletrajz, fényképes önéletrajz, szakképesítést igazoló dokumentum
Munkakör megnevezése:
Mezőgazdasági munkás

Leírás

Kérem csak akkor jelentkezzenek, ha van állatgondozásban (szarvasmarha fejés) tapasztalatuk, a pár női tagja tud főzni, háztartást vezetni és a férfi tagjának Van jogosítványa. Részletek lentebb:

Igényes magyarországi magánbirtokra keresünk olyan állattartói tapasztalattal (főként tejelő szarvasmarha, ló, és sertés tartással) rendelkező intelligens párt (fiút-lányt), akik segítségünkre lennének a mindennapi munkánkban!

Lányoknak a feladata:
- takarítás, főzés, vasalás, mosogatás, vendégekkel kapcsolatos teendők.
Férfiak feladata:
- állatok körüli munkák: tehénfejés, elletés, istálló munka, traktorozás, lovak gondozása, disznók etetése,- tanya körüli kerti munkák- a férfi részéről Elengedhetetlenül fontos: a minimum b kategóriás jogosítvány, vezetési gyakorlat, jó fizikum és az állattartási gyakorlat.

Amit biztosítunk a párnak:- Otthont és minőségi ellátást minimum 400 ezer forint értékben- A teljes,költségmentes, igényes,magas szintű ellátásba tartozik: fűtés, villany, free wi-fi Digi, korlátlan mobiltelefon használat, lakhatás, (kulturált lakás).- napi háromszori korlátlan étkezés, - a párnak együtt 400 ezer forint/hó nettó kezdő fizetés a teljes ellátáson és a fent felsoroltakon felül, amennyiben minden leírt feltételnek megfelelnek.
A munkahely hivatalos, van éves fizetett szabadság és minden harmadik hétvége, szabad (pénteki munkaidő végeztétől, kedd reggeli munkakezdésig) természetesen az ellátás a szabad hétvégére is érvényes annak aki nem akar elmenni a birtokról! A birtokon jelenleg is találhatóak kollegák, a felsorolt munkafolyamatokat nem egyszerre egy párnak kell elvégezni. A meglévő munkatársakon kívűl a család is aktívan ezzel foglalkozik.Jelentkezés: Kizárólag fényképes bemutatkozással, előző munkahelyek megjelölésével!Kérem, hogy NE jelentkezzenek olyanok:- akik még nem próbálták ki magukat hasonló tevékenységekben és nincsenek tisztában a falusi környezetben történő munkavégzés alapjaival,- akik, még nem vezettek önállóan háztartást,- akiknek gondot okoz a korán kelés- akiknek gondot okoz a munkaidőben történő alkohol fogyasztási tilalom, akinek nincs meg az igénye a szép környezetére!A birtokot 2017-ben Magyarország legszebb ,családi kistermelői birtokának választották! Megfelelő pár jelentkezése esetén személyes találkozás után az állás azonnal betölthető!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146788016

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn