Tanyagazda munka, szorgalmas pároknak

Bruttó bér: 

800 000

Ft / hó

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Országos

Tulajdonságok

Tapasztalat:
3-5 év tapasztalat

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

Elvárt végzettség:
szakiskola/szakmunkás képző

Szükséges nyelvtudás:
nem igényel

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:
fényképes önéletrajz
Munkakör megnevezése:
Mezőgazdasági munkás

Leírás

Igényes magyarországi magánbirtokra keresünk olyan állattartói tapasztalattal (főként tejelő szarvasmarha, ló, és sertés tartással) rendelkező intelligens párt (fiút-lányt) akik segítségünkre lennének a mindennapi munkánkban!
A munka nem könnyű,de a családunkkal illetve a meglévő kollégáinkkal azon vagyunk,hogy olyan körülményeket biztosítsunk a jövendőinknek amely lehetővé teszi a gondos precíz tiszta munkavégzést.
Lányoknak a feladata : takarítás, főzés, vasalás, sajt készítés, (tapasztalat nem szükséges)
mosogatás, vendégekkel kapcsolatos teendők
Férfiak feladata : állatok körüli munkák,tehénfejés, elletés, istálló munka, traktorozás,lovak gondozása, disznók etetése, tanya körüli kerti munkák!
A férfi részéről Elengedhetetlenül fontos a minimum B kat. jogosítvány vezetési gyakorlat,jó fizikum és az állattartási gyakorlat! (Az nem elég, hogy nyaranta a nagyszülőknél voltam és ott voltak állatok, és én ott segítettem a nagypapának)
Amit biztosítunk: Otthont, és magas szintű, igényes, költség mentes, minőségi ellátást cca 450 ezer forint értékben! A teljes magas szintű ellátásba tartozik a fűtés,villany, free wi-fi Digi, korlátlan mobiltelefon használat, lakhatás, (kulturált apartman lakás ami két főnek kényelmes )napi 3x-i al'inclusive étkezés, + a párnak együtt 350ezer forint /hó nettó fizetés!
Jelentkezés: Kizárólag fényképes bemutatkozással, előző munkahelyek megjelölésével!
A munkahely hivatalos, van pihenőnap, és éves szabadság is!
Kérem, hogy NE jelentkezzenek olyanok akik nem tudjuk,hogy milyen, nem csináltuk még, de megpróbálnánk akik, még nem vezettek önállóan háztartást, akiknek gondot okoz a korán kelés, illetve akiknek nincs meg az igénye a szép környezetre! A birtokot 2017-ben Magyarország legszebb ,családi kistermelői birtokának választották!
Megfelelő pár jelentkezése esetén személyes találkozás után az állás azonnal betölthető!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140295299

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás