Ingatlantanácsadó

Jelentkezés bérigénnyel

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Tapasztalat:
Pályakezdő

Foglalkoztatás jellege:
Vállalkozói/szerződéses

Elvárt végzettség:
középiskola

Cégnév:
AQUI CSILLAG kft

Szükséges nyelvtudás:
nem igényel

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:
fényképes önéletrajz

Munkakör megnevezése:
Ingatlanértékesítő

Leírás

Az Otthon Centrum III.kerületi franchise irodáiba felvételt hirdetünk az alábbi pozícióba

Ingatlantanácsadó

Sokat lógsz a Neten, szeretsz Tartalmakat Gyártani, fontos számodra az aktív Social Media jelenlét? Ez más cégeknél hátrány lehet, de nem nálunk. Várunk a csapatunkba és tudjuk, hogy a versenyképes jövedelem mellett a munka és magánélet egyensúlyában is megtalálod itt a számításod!

Azonban akkor se keseredj el, ha ez a világ még nem ragadott magával, viszont biztosan használod a számítógépet és az office rendszert.

A 20 év szakmai tapasztalat és az ország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata által nyújtott brand a sikert közelebb hozza hozzád, mint gondolnád! A gyors eredmény elérésében tapasztalt kollégáink mentorálásának is fontos szerepe van.

Amit kínálunk: az elérhető kiemelkedő jövedelmen túl, a folyamatos szakmai fejlődési lehetőség, a kreatív munkakörnyezet, valamint a csapatunk által biztosított támogatás. Részt vehetsz szakmai konferenciákon, képzéseken és tréningeken is a közös csapatéptő programok és céges rendezvények mellett. Önálló munkavégzés esetén Homeoffice lehetőség.
A pozíciókról:
Ingatlantanácsadó: eladó ingatlanok felkutatása, a megbízási szerződések megkötése után az ingatlan értékesítési folyamatának támogatása, vevő ügyfelek igényeinek felmérése és ingatlanbemutatókon keresztül megtalálni a számukra ideális megoldást. Elvárt teljesítmény esetén fix a betanulás idejére, kiemelt jutalék, szerződéses munkaviszonyban.

A pozíció betöltéséhez informatikai, jogi és nyelvismeret előnyt jelent.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140677132

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás